PVC (plastični) letnjikovac

Osmougaoni letnjikovac

Kada dođe lepo vreme svi tražimo opuštanje i odmor na svežem vazduhu, u društvu porodice, prijatelja i okruženi prirodom. Jedan od načina da budete na otvorenom i okruženi prirodom, ali i da niste direktno izloženi vremenskim uticajima je plastični letnjikovac. Unutar letnjikovca ste zaštićeno od vreline sunca ili blage kiše i možete uživati u igri sa decom, čitanju omiljene knjige, druženju sa prijateljima, ...

 

Lakoća održavanja PVC letnjikovca

Kada izaberete pvc letnjikovac, vi birate letnjikovac bez održavanja. Izdržljiv, jak i predivan, pvc letnjikovac zahteva vrlo malo pažnje. Obično pranje sa blagim deterdžentom je dovoljno da vaš letnjikovac ostane kao nov.

Izrada letnjikovca

U izradi letnjikovca koristimo naprednu, specijalizovanu opremu, u kombinaciji sa tradicionalnim metodama proizvodnje i montaže. Delovi za letnjikovac se izrađuju sa visikom preciznošću u radionici, dok iskusni majstori - monteri, brzo i efikasno sastavljaju letnjikovac na terenu. Kontrola kvaliteta je prisutna u svim fazama proizvodnje i montaže, i krajnji rezultat je lep i kvalitetan letnjikovac, koji će krasiti vaše dvorište dugi niz godina.

 

Oblici letnjikovaca

Osnova letnjikovca može biti u obliku osmougla,  ili ovalnog oblika.

 

Vrsta krova

... uskoro detaljnije ...

 

Ispune

Ispune letnjikovaca

Ispune bočnih stranica letnjikovca mogu biti od pvc letvice širune 35, 60, 80 ili 100mm.

Moguće su i kombinacije letvica. Naprimer u gornjoj zoni letvice 35mm, a u donjoj zoni 60, 80 ili 100mm. Ono što nije moguće je kombinacija različitih letvica u jednom polju.

 

 

Galerija: PVC letnjikovac

Multimedia WorkshopMoj web sajt