PVC ograda za ranč

Ovo je tradicionalna plastična ograda za ergele i rančeve. Mi nudimo našim kupcima nekoliko modela plastičnih ograda za ograđivanje rančeva, ergela, farmi, velikih poseda, ... Naši sistemi plastičnih ograda za rančeve i ergele su pristupačan i praktičan izbor i za ograđivanje poseda kako malih tako i velikih.

 

Postavite plastičnu ogradu za ranč

Bez obzira da li jednostavno volite izgled ranč-ograde ili vam je potrebna da zaštitite vaš posed, mi imamo ranč ogradu koja će zadovoljiti vaše potrebe. Dok standardne ograde zahtevaju stalno i često održavanje, naše plastične ograde vam ostavljaju više vremena da uživate.

 

Šta našu pvc ranč ogradu čini boljom u odnosu na ograde od drugih materijala?

Kvalitet - Naša plastična ograda za ranč je dizajnirana tako da izdrži uticaje vremenskih prilika

Specifikacije - Naši stubovi za ranč ogradu su ekstrudirani i dimenzije 100x100mm. Debljina zida je prilagođena potrebnoj čvrstini stuba. Horizontalni profili su 50x100mm, dužine do 2m. Poklopci stubova su spoljni u različitim oblicima.

Trajnost - Ograda za ranč postaje izbor mnogih zbog svoje lepote i dugotrajnosti. Njenu dugotrajnost omogućava prisustvo Titanijum-oksida koji ogradu čini otpornom na dajstvo UV (sunčevih) zraka.

Jednostavnost postavljanja - Za ograđivanje celog ranča ili velikih farmi je potrebno vreme, dok je naša pvc ranč ograda veoma jednostavna za postavljanje. To znači da naši klijenti mogu uštedeti dosta vremena i novca ako postave našu plastičnu ranč ogradu. Mi pružamo potrebnu pomoć u vidu uputstava i praktičnih demonstracija.

 

U ponudi imamo nekoliko modela ranč ograda:

  • Ranch 2H (dve poprečne)
  • Ranch 3H (tri poprečne)
  • Ranch 4H (četiri poprečne)

Ranch 2H

Plastična ograda - Ranch 2H

Ranch 3H

Plastična ograda - Ranch 3H

Ranch 4H

Plastična ograda - 4H

Kada vam zatreba ranč ograda mi će mo biti spremni da vam je isporučimo. mi imamo konkurentne cene, visok kvalitet i nudimo isporuku pravo do vrata. Ako imate pitanja u vezi plastične ograde, njenog postavljanja ili u vezi drugih naših proizvoda slobodno nas kontaktirajte.

Multimedia WorkshopMoj web sajt